Március 15-től még több szórakozás és sport a megújuló DUNÁN! Március 15-től új M1-REGGEL Kossuth kifli Március 15-től új M1-REGGEL Nagyon ott van Március 15-től új M1-REGGEL Magyarország hírportálja Magyarország szeretlek! Március 15-től új M1-REGGEL Film MTVA - Csocso sztori Film MTVA - Elemi szerelem
 

m1 100gyMinden korosztálynak délelőttönként

 

Minden hétköznap délelőtt fél tizenegytől délig, hétvégén pedig fél héttől 9 óráig a családot érintő kérdésekkel, hasznos információkkal, finom receptekkel, szakértő vendégekkel várja a nézőket az M1-en a Családbarát magazin.

 

Banner - műsor - Család-barát

További cikkek, videók és fotók: Család-barát

csalad-barat logo

Sajtókapcsolat,
interjúszervezés:
Pótor Melinda
[email protected]
30/676 9446
Keressék, nézzék műsorunkat, melyben olyan hétköznapi témákat boncolgatunk, melyek a család minden tagjának hasznos információt nyújthat a babaszobától a kamaszpanaszon és a párkapcsolati problémákon keresztül egészen a nyugdíjas léttel kapcsolatos kérdésekig. Tanácsot adunk testi-lelki panaszaikra, utánajárunk, hogy miként őrölnek a közigazgatás malmai, elkísérjük önöket heti bevásárló körútjukra, baba-mama rovatunkban hasznos tippeket adunk az édesanyáknak, megoldást keresünk a bölcsődei, az óvodai és a suli gondokra. Léleklencse rovatunkkal pedig rendhagyó módon a családok mindennapjaiba is betekintünk és igyekszünk olyan példákkal szolgálni, melyek mankót jelenthetnek sok család számára a nehezebb élethelyzetekben. Ötletsarkunkból hasznos ötleteket meríthetnek otthonuk díszítéséhez, konyhánkban pedig egészséges, finom ételek receptjét kínáljuk és kellemes szabadidős programokat, illetve felfedezésre váró hazai tájakat is ajánlunk kedves nézőinknek. Hétvégi műsorainkban elsősorban a gyermekekhez szólunk, sok-sok mesével, játékkal és produkcióval. Újra lesz TV torna neves sportolóink és gyermekeik közreműködésével. A napi játék sem marad el, melyet a Családbarát Facebook oldalán folytatunk. Az M1-ről már jól ismert műsorvezetőinknek Novodomszky Éva, Dióssy Klára és Gaskó Balázs pedig mostantól mindennap egy-egy művész, hétvégén pedig ismert művészcsaládok lesznek segítségére a műsorvezetésben. Ha tehetik, tartsanak velünk a hét minden napján!

 

 csalad barat facebook slide

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com